Blog

Beneficis de treballar amb un únic proveïdor de telecomunicacions


30/04/2019 - 10:23Sabries dir amb quants proveïdors de telecomunicacions treballa la teva empresa? T'has plantejat alguna vegada quins beneficis aporta treballar amb un únic proveïdor de telecomunicacions? Nosaltres t'ho expliquem.

Sovint moltes empreses tendeixen a pensar que tenir més d'un proveïdor per a múltiples serveis és una opció millor que tenir-ho tot en un únic proveïdor. Comptar amb un proveïdor per als serveis d'Internet, un altre per a sistemes de telefonia i TI, ... pensant que aquesta opció permet obtenir les millors ofertes per a cada servei, és ara per ara, un error. Doncs els costos no seran millors per tenir cada servei en mans d'un proveïdor diferent i, a més, d'altra banda, això no aporta ni més comoditat i ni més compatibilitat per a les empreses. T'expliquem per què.

Ampliar Informació

Com la VeuIP està canviant la indústria de les telecomunicacions


23/11/2018 - 11:45No hi ha cap dubte que des del canvi del mil·lenni, de mica en mica les comunicacions de VeuIP han anat escalant posicions en la indústria de les telecomunicacions, i els antics serveis de telefonia es tornen cada vegada menys populars.

Però, què impliquen aquests canvis per a les empreses? Intentarem donar-hi resposta.

Ampliar Informació