Inforber Sistemes volem ser el teu soci tecnològic.

Inforber Telecom,  divisió especialitzada en serveis de Telefonia i comunicacions d'Inforber Serveis TIC, amb una trajectòria de més de 30 anys en el sector de les TIC. Inforber Telecom ofereix cobertura a tota l'àrea geogràfica de Catalunyaamb delegacions a Berga, Manresa i Sant Cugat del Vallès.

Experts en solucions de tecnologia VoIP per optimitzar els recursos i rendiment de cada negoci. Les solucions ofertes des d'Infober Telecom són a través de Nubem, l'operador integral en telecomunicacions d'Inforber Serveis TIC. 

Servei integral per a petites i mitjanes empreses de Catalunya, adaptant-nos a les necessitats de cada client.

  • Treballem colze a colze amb tu. Som el teu soci estratègic de negoci.  Analitzem, planifiquem i establim tasques i terminis junt amb els nostres clients.
  • T’ajudem a definir l’estratègia en Tecnologies de la Informació i la Comunicació i en outsourcing informàtic més adient per al teu negoci i t'acompanyem en la seva implantació i manteniment.
  • Tenim experiència i estem compromesos amb la satisfacció dels nostres clients. Centrem tots els nostres projectes en el perfil de l'usuari final.
  • Gaudim fent la nostra feina, ens apassiona i cada dia aprenem de noves experiències, i això queda reflectit en la qualitat dels nostres treballs i serveis.
 

Sabem escoltar. Fem nostres les teves inquietuds i t’oferim la millor solució.

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies