Com la VeuIP està canviant la indústria de les telecomunicacions

Blog >>


No hi ha cap dubte que des del canvi del mil·lenni, de mica en mica les comunicacions de VeuIP han anat escalant posicions en la indústria de les telecomunicacions, i els antics serveis de telefonia es tornen cada vegada menys populars.

Però, què impliquen aquests canvis per a les empreses? Intentarem donar-hi resposta.

La primera de les respostes comença amb la “mort” de l'antic monopoli de les telecomunicacions.

Les grans companyes de telecomunicacions que han governat la indústria durant molts anys s’han vist sobrepassades per l’aparició de l’estructura de baix cost de VeuIP, que a la vegada està sacsejant la dinàmica de poder a favor del client.

Per entendre per què passa això, hem d'entendre com funciona VoIP, i com es diferencia dels serveis de telefonia tradicionals, i els avantatges que suposa utilitzar VeuIP per a trucades empresarials.

Les línies telefòniques tradicionals funcionen traduint senyals de veu a senyals elèctriques i transmetent-les per línies telefòniques. En canvi VoIP funciona traduint senyals de veu en paquets de dades de protocol d'Internet (IP), que després s'intercanvien entre trucades a través d'Internet. Això significa que les trucades telefòniques de VeuIP es poden fer des de dispositius connectats a Internet, com ara ordinadors i telèfons mòbils.

Això presenta diversos avantatges:

 • En comparació amb les trucades fixes, les trucades de VeuIP són de molt baix cost, especialment a llargues distàncies. Les empreses que fan moltes trucades a l’estranger estalviar molts costos canviant a VoIP.
   
 • Els costos de manteniment són molt més econòmics comparats  amb els de telefonia tradicional, ja que només implica fer-ne la connexió i començar.
   
 • Amb VoIP, les trucades de veu són només el principi: molts sistemes de VeuIP inclouen funcions addicionals com ara missatgeria instantània, videotrucades, trucades internacionals, compartició d'arxius i integracions amb programes de tercers (com ara un CRM),...
   
 • Permet fer trucades des del mateix número de negoci tot i estar en ubicacions diferents, fins i tot  estant de viatge. VoIP, amb Internet, no té límits.
   
 • Atès que les trucades de VeuIP es poden fer des de l'ordinador, és fàcil oferir més d’un servei durant una trucada. Per exemple, mostrant informació sobre el client que tenim en línia en un sol clic.
   
 • Els plans de subscripció flexibles asseguren que només es paga pe serveis de VeuIP que es necessita.
   
 • L'enrutament avançat de trucades permet redirigir trucades perdudes a una segona línia de negoci, un número de telèfon mòbil, al correu de veu, al correu electrònic o una combinació d'aquests. És totalment adaptable a cada necessitat.

Aquestes són només algunes dels avantatges que aporta la VeuIP, la qual continua creixent a mesura que avança la indústria.

És evident, doncs, que la VeuIP continuarà canviant la indústria de les telecomunicacions, ja que les nombroses funcions avançades, la possibilitat d'integrar trucades de veu amb altres serveis empresarials i l'escalabilitat de les subscripcions de VeuIP fan que s’acabi imposant i desbancant el sistema tradicional de telecomunicacions.

Els principals impulsors d'aquest creixement seran la millora contínua de la infraestructura de xarxes, especialment per a aplicacions mòbils. Moltes empreses connectaran els seus dispositius mòbils a la seva xarxa d'oficines per dur a terme trucades de VeuIP. El resultat és una experiència de telefonia perfecta que permet als usuaris accedir a un únic sistema de telèfon des de gairebé qualsevol dispositiu, i a més amb un gran estalvi econòmic per a l’empresa. Demaneu-nos més informació.

Tornar
Facebook
Google Plus
Twitter
Linkedin
Email